Sodobnoživljenjez odprtimpogledom

  1. Nova energijsko učinkovita soseska s panoramskim pogledom v Dravljah
  2. Odlična izhodiščna točka za preživljanje prostega časa v naravi
  3. Stanovanja z balkoni in terasami, atriji in penthousi

V enem izmed najbolj zelenih predelov Ljubljane, v šišenskih Dravljah, bomo zgradili sodobno, do mladih družin in posameznikov, okolja in lokalne skupnosti prijazno stanovanjsko sosesko, Regentov kvart.

Novo sosesko bodo sestavljale tri sodobno grajene stolpnice s skupno 356 stanovanji. Izbirali boste lahko med eno- do štirisobnimi stanovanji v velikosti od 30 do 100 m2  z balkonom ali atrijem. V kolikor iščete večje udobje in čudovit razgled, smo načrtovali tudi večje dvonadstropne penthouse v izmeri od 100 do 186 m2 s prostornimi terasami. 

S prodajo stanovanj bomo začeli po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in sprejetju splošnih prodajnih pogojev. Na vaša vprašanja bodo z veseljem odgovorili naši prodajniki.

Tri stolpnice, 12-, 15- in 18-nadstropna, bodo umeščene v premišljeno zasnovano zeleno okolje, ki bo najmlajšim ponujalo veliko domiselnih igral in zelenih površin, odraslim pa dobrodošlo sprostitev sredi mesta, brez motečih avtomobilov ali prepolnih parkirnih mest. Iz stanovanj bo čudovit razgled, iz nekaterih na Kamniško-Savinjske Alpe, iz drugih na Polhograjske dolomite in urbano Ljubljano z okolico, izjemna lokacija pa bo zagotavljala številne možnosti za preživljanje prostega časa v naravi in hiter dostop do mestnega središča.

Avto in kolo bosta dobila prostor v dvonadstropni podzemni garaži z več kot 500 parkirnimi mesti za avtomobile in 800 mesti za kolesa.

Stanovanja v Regentovem kvartu bomo zgradili v skladu z novimi standardi energetske učinkovitosti in tako poskrbeli za skoraj nič-energijske stavbe, nizke obratovalne stroške in s tem seveda tudi za večjo kakovost bivanja.

Skoraj nič-energijske stavbe in nizki obratovalni stroški

Toplotni ovoj

Prezračevanje z rekuperacijo

Uporaba učinkovitih virov energije za ogrevanje

Mestni toplovod

bo ogreval stavbe Regentovega kvarta.  Prednosti so zlasti manjše onesnaževanje zraka, zanesljivost oskrbe, učinkovita raba energije in manjši stroški ogrevanja.  

Energijsko učinkovita okna

Visoko kakovostna okna

iz treh slojev bodo vaš dom spremenila v varčen, varen in zdrav. Poskrbela bodo, da se stanovanje poleti ne bo pregrevalo, pozimi pa se bo počasneje hladilo. Zagotavljala bodo tudi odlično zvočno izolacijo. 

Nova stanovanja bodo odlikovale inovativne inženirske rešitve, ki bodo pripomogle k energetski učinkovitosti in s tem tudi k nizkim obratovalnim stroškom.

A green city park right on the doorstep
01

Zeleni mestni park pred vrati

Ko smo snovali zelene površine okoli vašega novega doma, smo imeli v mislih sprostitev in rekreacijo za vse starostne skupine. Zato vas bo že pred vhodom presenetil lepo urejen mestni park s čisto pravim travnikom. 

 

Na zeleni površini, kjer se bodo navdušeno igrali vaši otroci, se boste starši lahko sprostili. Malo večji otroci bodo namesto računalnikov in pametnih telefonov zagotovo našli bolj zdrave izzive na kolesarskem poligonu z grbinami, na igrišču s tobogani in predori ter z različnimi napravami za vadbo. Nadobudni malčki bodo energijo lahko sprostili na gugalnicah in drugih igralih, ki se jim bodo v svoji raznolikosti ponujala sama od sebe.

23 razpoložljivih enot

Penthausi

23 razpoložljivih enot

Balkoni, terase in atriji

23 razpoložljivih enot

Kleti

23 razpoložljivih enot

Parkirišča

Nova stanovanjаna strateški lokaciji

Saj veste, da so pri odločitvi za nakup nepremičnine najpomembnejše tri stvari: lokacija, lokacija in še enkrat lokacija. Zato je bistveno poudariti, da je zelo blizu soseske vsa potrebna infrastruktura: obvoznica, trgovine, restavracije, športni kompleksi, šole, otroški vrtci ter dom za starejše. Pa to seveda še zdaleč niso vse prednosti naše soseske.

Regentov kvart bo od središča Ljubljane oddaljen le dobrih 10 minut vožnje z avtom, mestni avtobusi, ki imajo postajališča »za vogalom«, pa za pot do mestnega središča včasih potrebujejo kakšno minutko več.

Foto Uhan

Sunny Studio

Foto M. Birk

Benč

Foto arhiv Klub 300

Klub300

Foto D. Wedam

Park Tivoli

Foto D. Wedam

Ljubljana Center

Foto D. Wedam

Rožnik

Foto D. Wedam

Opera

Foto D.Wedam

Mostec

Foto arhiv Mercator

Mercator Šiška

Foto J. Gantar

Aleja

Foto D. Wedam

Živalski vrt

Foto D. Wedam

Koseški bajer

Avtobusna postaja Obvoznica Vrtec, Osnova šola Trgovina Zdravstveni dom Banka Živalski vrt Prosti čas Restavracije
Dvosobno stanovanje
Dvosobno stanovanje
Dvosobno stanovanje
Štirisobno stanovanje
Štirisobno stanovanje
Štirisobno stanovanje
Garsonjera

Popolna izbira za tiste z razgibanim življenjskim slogom

Pri snovanju nove soseske smo imeli v mislih ljudi različnih generacij, hotenj in potreb, vas, ki si želite na enem mestu uživati čim večje udobje bivanja. Zato smo za vas izbrali lokacijo, ki vam bo to omogočila, saj je ravno prav odmaknjena od mestnega vrveža, a je hkrati v neposredni bližini vsega, kar si želi in potrebuje vsak sodoben, dinamičen človek.

 

Ugodna lokacija vam bo omogočila, da se sprehodite do Rožnika, Toškega čela, živalskega vrta, Tivolija ali da se odločite za skok na bližnje hribe. Tudi za bolj mrzle dni je v bližini nekaj športnih centrov pod streho, kjer boste lahko krepili telo in duha.

Če si boste zaželeli mestnega življenja v očarljivi Ljubljani, je središče oddaljeno le dobrih 10 minut vožnje z avtom, precej bliže pa je nakupovalno središče Aleja.

Poslovni prostori

Poslovni prostori

Arhitekturni koncept Regentovega kvarta je sodoben in temelji na načelu mešane uporabe. Na eni lokaciji smo združili poslovne, stanovanjske in prostočasne funkcije. V pritličja stolpnic smo integrirali nekaj poslovnih prostorov v skupni izmeri okoli 600 m2, primernih za frizerski salon, kavarno, trgovino za vse hitre nakupe, lekarno za male in velike urgence. Prepričani smo, da bodo vse te vsebine omilile marsikateri logistični izziv in vas v hipu rešile nekaterih skrbi.

Kontaktirajte nas